BILIĆA UNIŠTAVAJU NA TWITTERU, A ON SPAS TRAŽI U DINAMOVCU: / WBA krade 'modrima' hit-igrača za poprilično smiješnu odštetu

Image
Foto: Profimedia

Bilića su nakon utakmice dočekali brojni ružni komentari na društvenim mrežama

21.1.2020.
9:39
Profimedia
VOYO logo

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od originalnih Vatrenih Slaven Bilić našao se usred velike krize sa svojim sadašnjim klubom West Bromwich Albionom. Bilić je u ponedjeljak navečer u 28. kolu engleskog Championshipa upisao poraz od 1:0 kod kuće protiv 21. momčadi lige Stoke Cityja. Gol za goste zabio je u devetoj minuti susreta Campbell.

Baggiesi su posljednji put pobjedu u Championshipu upisali 12. prosinca prošle godine, kad su u derbiju svladali Birmingham. od tada su u ligaškim utakmicama upisali četiri remija uz dva poraza, a ovaj posljednji je definitivno najgori i može se polako upaliti alarm za krizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uništavaju ga na Twitteru

Dakako, Bilića su nakon utakmice dočekali brojni ružni komentari na društvenim mrežama.

"Izvedba je bila smiješna. Ozbiljno se počinjem pitati jesu li Bilićeve taktike stvarne", "Je*eš WBA, je*eš sve njihove igrače i je*eš Slavena Bilića. Hrpa beskičmenjaka bez strasti", "WBA je u užasnoj formi, ali to vam se događa svim Bilićevim klubovima", samo su neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je nakon utakmice na pressici kazao kako se nada da će klub dovesti pojačanja, a među njima bi mogao biti i Dinamov hit-igrač, Mislav Oršić. Oršić se spominjao u kontekstu prelaza u WBA u transferu vrijednom pet milijuna eura, ali za sada je ostalo samo na tome, na spekulaciji i nekako je teško vjerovati da će Dinamo najboljeg strijelca i reprezentativca pusiti za samo pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra vijest za Bilića je činjenica da je, usprkos svim nedaćama koje su ih zadesile, njegova momčad još uvijek na vrhu ljestvice s jednim bodom više od kultnog Leedsa koji se također ne može pohvaliti dobrim rezultatima u posljednje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo