BILIĆ ZAPREPASTIO ENGLEZE IZJAVAMA: / Pljušte reakcije na komentar hrvatskog trenera - 'Nevjerojatno je to što je rekao'

Image
Foto: Anna Gowthorpe/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bilić je nakon utakmice bio ogorčen rezultatom i činjenicom da im je plasman ugrožen

18.7.2020.
9:51
Anna Gowthorpe/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia
VOYO logo

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, porazom 1-2 (1-1) na gostovanju kod Huddersfield Towna u susretu pretposljednjeg, 45. kola druge engleske lige došli su u veliku opasnost da ispuste drugo mjesto na ljestvici koje izravno vodi u Premier ligu.

Bilić je nakon utakmice bio ogorčen rezultatom i činjenicom da im je plasman ugrožen pa je na pressici izrekao nekoliko rečenica koje baš i nisu najbolje sjele Englezima. Kazao je hrvatski trener kako je praktički odustao od lova na mjesto koje izravno vodi u Premiership, a to je dosta pogodilo tamošnje novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

West Bromwich Albion manager, Slaven Bilic looks on Swansea City v West Bromwich Albion - SkyBet Championship - 07 Mar 2020, Image: 504329340, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Aled Llywelyn/Huw Evans / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zaprepastio izjavama

"Upravo je završila presica nevjerojatno praznog Slavena Bilića. Priznao je da se West Brom slomio pod pritiskom i da se već priprema za doigravanje. Od početka sezone nisam ga vidio tako bez riječi", komentirao Steve Madeley iz Athletica.

Novinar The Suna ostao je u nevjerici. "Slaven Bilić je rekao da je odustao od izravnog plasmana u Premiership riječima da se priprema za play-off. Nevjerojatno, ipak mislim da se radi o njegovim psihološkim igricama", smatra Justin Allen iz The Suna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilić je zaprepastio priznanjem nakon potopa kod Huddersfielda", stoji u naslovu Birmingham Maila, a u članku vele kako se Hrvat predao u borbi za izravnim plasmanom i ističu kako je razočaran indisponiranošću svoje momčadi u ključnoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo