BILIĆ ZAMALO KREIRAO ČUDO PROTIV VELIKOG PEPA GUARDIOLE: / WBA otrgnuo bodove Manchester Cityju i iznenadio sve

Image
Foto: Profimedia

Filip Krovinović je za goste igrao posljednjih 10 minuta

15.12.2020.
23:11
Profimedia
VOYO logo

U susretu 13. kola engleskog nogometnog prvenstva West Bromwich Albion, kojeg vodi Slaven Bilić, je na gostovanju kod Manchester Cityja odigrao 1-1, osvojivši prvi bod nakon 14 uzastopnih poraza od "Građana".

Junak utakmice bio je gostujući vratar Sam Johnstone koji se istaknuo s nekoliko sjajnih obrana, a u sudačkoj nadoknadi je obranio zicere Ilkayu Gundoganu i Raheemu Sterlingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je poveo u 30. minuti golom Gundogana, a WBA je izjednačio u 43. minuti nakon autogola Rubena Diasa. Pucao je Semi Ajayi, a Dias skrenuo loptu i tako prevario Edersona.

Bio je to prvi pogodak kojeg je City primio u posljednjih 10 sati i osam minuta igre u svim natjecanjima. Filip Krovinović je za goste igrao posljednjih 10 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

West Bromwich Albion's Croatian head coach Slaven Bilic (L) embraces with Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola (R) after the final whistle of the English Premier League football match between Manchester City and West Bromwich Albion at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on December 15, 2020.,Image: 576317537, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Chelsea kiksao u zadnjim sekundama

U prvom današnjem susretu Wolverhampton je pobijedio Chelsea sa 2-1 postigavši pobjednički pogodak u petoj minuti nadoknade. Gosti su poveli golom Oliviera Girouda u 49. minuti, no Wolverhampton je uspio okrenuti rezultat.

Izjednačio je Daniel Podence u 66. minuti, a pobjedu Wanderersima donio je Pedro Neto u petoj minuti nadoknade. Mateo Kovačić je za Chelsea igrao od 71. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za domaćine je to bila druga pobjeda u zadnjih pet kola, dok su "Bluesi" upisali drugi poraz u nizu. Zanimljivo, posljednja 82 gola Wolverhamptona u elitom razredu engleskog nogometa zabili su stranci.

U srijedu je na rasporedu šest susreta, među kojima i derbi kola između vodećih sastava lige Liverpoola i Tottenhama. Vodi Tottenham sa 25 boodva koliko ima i Liverpool uz slabiju razliku pogodaka, dok je Leicester treći sa 24 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je peti sa 22 boda, a Manchester City stepenicu niže sa 20 bodova. Bilićev sastav je na pretposljednjem, 19. mjestu sa sedam bodova, dva manje od zone spasa.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo