BILIĆ UBRAO BINGO: / "Molio sam Slavena da ga izvadi iz igre da budemo ravnopravni"

Image
Foto: Ivana Ivanović / PIXSELL

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić mogao se samo smješkati nakon prijateljske utakmice u kojoj je njegov West Ham kao gost svladao trećeligaša Southend s 3:2.

19.7.2015.
12:31
Ivana Ivanović / PIXSELL
VOYO logo

Nije u ovoj priči toliko bitna pobjeda, koliko sjajan debitantski nastup njegova najvećeg ovoljetnog pojačanja Dimitrija Payeta. Taj je 28-godišnji ofenzivni veznjak došao iz Marseillea uz odštetu od 15 milijuna eura, a ako se po jutru dan poznaje, bit će pravo pojačanje za Bilićevu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I prošlosezonska statistika iz francuskog prvenstva (sedam golova, 21 asistencija) sugerira da se radi o pravom igraču, a potvrdio je to Payet i s dva gola protiv Southenda, od kojih je posebno dojmljiv prvi iz slobodnog udarca. No, još više od pogodaka, važna je dominacija koju je Payet pokazao na terenu. O njoj najbolje svjedoče riječi domaćeg trenera Phila Browna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da je West Ham izveo na teren jaku postavu. A posebno se isticao jedan igrač, Dimitri Payet, koji je pokazao apsolutnu kvalitetu. Molio sam Slavena da ga izvadi iz igre i učini utakmicu ravnopravnijom", priznao je Brown.

Jasno, tek treba vidjeti kako će se Payet snaći u jakoj konkurenciji Premierlige, ali sudeći prema prvom dojmu, Bilić je napravio dobar posao njegovim dovođenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo