BILIĆ TONE SVE DUBLJE: / Ovo ne izgleda dobro, njegov WBA je izgubio još jednu utakmicu i sada je predzadnji u ligi

Image
Foto: Profimedia

Bilićev WBA izgubio je tri od prve četiri utakmice u novoj sezoni Premierlige

4.10.2020.
15:21
Profimedia
VOYO logo

Engleski prvoligaš West Bromwich Albion, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, izgubio je na gostovanju kod Southamptona rezultatom 2:0 u četvrtom kolu engleske Premierlige.

Strijelci za pobjedničku momčad bili su Moussa Djenepo (41) i Oriol Romeu (69). Hrvatski nogometaš u momčadi WBA-a Filip Krovinović ušao je u igru u 64. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Southampton vs. West Bromwich Albion

Nogometaši West Bromwich Albiona, koji su u prošlom kolu vodili 3-0 protiv Chelseaja da bi na kraju završilo 3-3, nakon ovog poraza su ostali na samo jenom osvojen om bodu.

Derbi začelja

Nakon novog poraza WBA se nalazi na 19 mjestu sa samo jednim osvojenim bodom i gol razlikom -8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilićevu momčad u sljedećem kolu za dva tjedna očekuje dvoboj s trenutno posljednjim Burnleyjem.

Slavlje 'Čekićara'

West Ham je u nedjelju u 4. kolu Premier lige priredio iznenađenje svladavši u gostima Leicester sa 3-0. Domaće "lisice" su uoči ove utakmice imale maksimalan učinak, a u prošlom kolu su u gostima pobijedile Manchester City sa 5-2. No, West Ham je uvjerljivo slavio pogocima Michaila Antonija (14), Pabla Fornalsa (34) i Jarroda Bowena (83).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je prošle sezone jedva izborio opstanak u Premier ligi, a u novu je ušao s dva ligaška poraza. Ipak, uspjeli su se pribrati i nanizali su dvije pobjede u Premier ligi, u prošlom kolu su dobili Wolverhampton sa 4-0 i sada Leicester sa 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo