BILIĆ STIŠAVA EUFORIJU OKO WEST HAMA: / Polako, još nismo postali velike face

Image
Foto: AFP

Iako kod kuće nije uspio pobijediti Norwich, nego je odigrao tek 2:2, West Ham je i dalje hit Premier lige.

28.9.2015.
12:08
AFP
VOYO logo

To je tri boda manje od vodećeg Manchester Uniteda. Čekićari su se smjestili iza velikana Uniteda i Cityja te ispred Arsenala i Tottehnama. Posebno je impresivna činjenica što je Bilićeva momčad u gostima pobijedila Arsenal, Liverpool i Manchester City.

Kod kuće samo četiri od 12 bodova

"Zbog pobjeda u gostima protiv velikih momčadi, puno se priča o nama. Ali, polako, još nismo velike face. Nakon što šmo dobili Arsenal, Liverpool i City, svi su pomislili da ćemo dobiti Norwich sa 6:0. Ne ide to tako", kazao je Bilić, svjestan da njegova momčad mora igrati bolje na svom Boleyn Groundu. Na domaćem terenu West Ham je osvojio tek četiri od mogućih 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo par izvanrednih igrača, ali trebamo ići iz utakmice u utakmicu. Lako se sve okrene. Doći će i pobjede kod kuće. Siguran sam da ćemo na kraju sezone imati više pobjeda kod kuće nego u gostima", kazao je bivši hrvatski izbornik.

West Ham i Leicester su najefikasniji

Bilićeva momčad pokazala je da zna zabijati golove. S Leicesterom predvodi listu najefikasnijih momčadi s 15 postignutih golova u sedam utakmica, a listu klupskih strijelaca predvode Dimitri Payet, Cheikhou Kouyate i DiafraSakho sa po tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo