BILIĆ PRED OSTVARENJEM SNA: / Na ljeto se seli u Englesku?

Sjajne ovosezonske igre njegova Beşiktaşa u turskom prvenstvu i Europskoj ligi lansirale su bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića u trenersku elitu.

18.2.2015.
11:05
VOYO logo

Posljednja takva priča dolazi iz Engleske. Dnevni list Telegraph tvrdi da su Bilić i David Moyes glavni kandidati za novog menadžera West Hama. Sam Allardyce ove sezone vrlo dobro vodi Čekićare koji su trenutno na visokom osmom mjestu u Premierligi. No, Big Samu na kraju ove sezone istječe ugovor, a odnos s klupskim čelnicima mu nije najbolji, tako da se izglednim čini njegov odlazak s Upton Parka.

Telegraph navodi da su vlasnici West Hama David Sullivan i David Gold jasno istaknuli da nemaju namjeru pregovarati s Allardyceom prije ljeta. Isti dnevnik dodaje i da šanse aktualnog trenera da dobije novi ugovor nisu veće od pet posto. Allardyce se s klupskim vodstvom sukobio oko politike transfera i Sullivan i Gold su navodno već započeli proces traženja njegova nasljednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Visoko na listi želja im je bivši menadžer Evertona i Manchester Uniteda, ali Moyes je zadovoljan u Real Sociedadu, klupski su mu čelnici već obećali novac za pojačanja i on zasad nema namjeru napuštati Španjolsku. Tako u prvi plan izbija Bilić koji je snažno povezan s West Hamom u kojem je igrao od siječnja 1996. do ljeta 1997. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je s Beşiktaşom trenutno prvi u turskoj ligi, a izbaci li u šesnaestini finala Europske lige Liverpool, to bi mu moglo dodatno povećati šanse za transfer u Premierligu. Nikad nije tajio da mu je san raditi u Engleskoj, a na ljeto bi mu se to napokon moglo i ostvariti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo