BILIĆ PONOVNO PORAŽEN: / Njegov WBA ostao predzadnji u ligi, utakmicu obilježio gol nakon 20 sekundi

Image
Foto: Profimedia

Utakmica nije mogla lošije početi za WBA jer je Newcastle poveo nakon samo 20 sekundi

12.12.2020.
18:12
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski veznjak Filip Krovinović odigrao je svih 90 minuta za West Bromwich Albion, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, u 1-2 (0-1) porazu na gostovanju kod Newcastle Uniteda u susretu 12. kola engleskog prvenstva.

Utakmica nije mogla lošije početi za WBA jer je Newcastle poveo nakon samo 20 sekundi. Joelinton je proigrao Almirona koji je ostao sam na 15-ak metara od gostujućih vrata te snažnim udarcem svladao Johnstonea. Početkom nastavka Furlong je u 50. minuti poravnao na 1-1 odlično natrčavši na prizemni ubačaj Philipsa. Pred sam kraj utakmice WBA je ipak ostao bez boda nakon što je Gayle u 82. minuti odličnim udarcem glavom iskoristio centaršut Murphyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilićev WBA ostao predzadnji

WBA je tako ostao pretposljednji, 19. sa šest bodova, koliko ima i 18. Burnley, dok 17. Fulham ima bod više. Newcastle je, pak, pobjedom skočio na 11. mjesto sa 17 bodova.

U prvom susretu subotnjeg programa Aston Villa je u susjedskom derbiju kao gost svladala Wolverhampton Wanderers sa 1-0 (0-0). Jedini pogoodak na utakmici postigao je El Ghazi iz kaznenog udarca u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Prethodno je Semedo prekršajem u svom kaznenom prostoru zaustavio McGinna. Ovom pobjedom Aston Villa je preskočila Wolverhampton na ljestvici, trenutačno je osma sa 18 bodova, jednim više od 12. "vukova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu su Tottenham Hotpsur i Liverpool sa po 24 boda, dva više od trećeg Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo