Bilić otkrio nasljednika: Vatrene preuzima Špaco?!

Priče o smjeni Slavena Bilića ne jenjavaju. Svima je jasno da je Nani Latvija posljednja utakmica na kormilu reprezentacije. Toga je postao i sam svjestan već u zrakoplovu na povratku iz Grčke.

9.10.2011.
21:04
VOYO logo

Bilić se nakon blamaže u Grčkoj nije povukao, ipak je ostao profesionalac do kraja i u utakmici protiv Latvije dirigirat će svojim igračima. Nakon utakmice dolazi famozna srijeda nakon koje će se znati njegova sudbina.

"Ne vjerujem da ću ostati izbornik! Mislim da ta odluka postoji već duže vrijeme. Možda već poslije poraza u Tbilisiju", izjavio je Bilić za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčka je utakmica koja mu je presudila i zbog koje su ga napustili i oni koji su mu uvijek vjerovali.

"Nisam izravno razgovarao s Markovićem niti Mamićem nakon utakmice u Grčkoj", konstatirao je Slaven nakon čega je otkrio 'tajne' HNS-a:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ne mislim odustati dok postoji imalo šanse za plasman na EURO. Međutim, i ja sam još u zrakoplovu čuo da bi momčad trebao preuzeti kao privremeno rješenje Stanko Poklepović. Znam i da su u igri Branko Ivanković, Igor Štimac, Zlatko Kranjčar, pa i Ćiro Blažević. Čak mislim da bi kao privremeno rješenje za dvije utakmice u dopunskim kvalifikacijama upravo Ćiro bio najbolja solucija", zaključio je Bilić.

Promptno je na najave reagirao Špaco, te izjavio kako bi bio spreman na preuzimanje reprezentacije u slučaju da Bilić napusti Vatrene poslije Latvije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što želite da vam kažem, ja sam slobodan čovjek i nisam ja daleko od zbivanja, nipošto. Dapače, sasvim sam unutra, svjež od lanjskog velikog natjecanja Europske lige i naravno da sve pozorno pratim. Ja bih to mogao, ali sam ipak za to da Slaven ostane."

Vezani članci:

arti-201110090019006 arti-201110090200006 arti-201110090066006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo