BILIĆ NAŠAO NOVO POJAČANJE: / Stiže 'lav u kavezu'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Fabio Borini trebao bi postati novi igrač West Hama, za talijanskog bi napadača trebali platiti odštetu Liverpoolu od osam milijuna funti.

29.6.2015.
9:45
AFP
VOYO logo

Prije osam godina, 16-godišnji Fabio stigao je iz Bologne u Chelsea, Jose Mourinho je doveo iznimno talentiranog talijanskog napadača. Briljirao je u rezervnoj momčadi, a nakon posudbe Swanseaju i epizode u Parmi, preselio je u Romu.

Liverpoolov promašaj

Deset golova u jednoj sezoni za klub iz glavnog talijanskog grada bilo je dovoljno da Brendan Rodgers ponudi 14 milijuna eura za Talijana u ljeto 2012. godine i - baci novac u vjetar. Nije ni imao sreće sa zdravljem, za Liverpool je odigrao tek 38 utakmica i zabio samo tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usput je jednu sezonu proveo u Sunderlandu (10 golova u 40 utakmica) i tada je pokazao da zna zabijati, no u prošloj sezoni za Redse je odigrao tek 650 minuta i zabio jedan gol. Konkurencija u Liverpoolu je prejaka, kod Bilića bi mogao možda lakše doći do minuta i golova...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fabio samo želi momčad u kojoj će dobiti priliku za dokazivanje svoje kvalitete. Trenutno se osjeća kao lav u kavezu", rekao je igračev agent Marco De Marchi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo