BILIĆ NAKON DRAME NA BOLEYN GROUNDU: / 'Taj gol nas je ubio u pojam'

Image
Foto: AFP

Slaven Bilić i njegov West Ham u 7. kolu Premiershipa spasili su se domaćeg poraza od Norwicha. Na kraju je završilo 2:2, ali Čekičari su dva puta gubili.

27.9.2015.
11:08
AFP
VOYO logo

junak bio je Cheikhou Kouyatte koji je bacio domaću publiku u trans svojim golom duboko u sudačkoj nadoknadi...

Image
BILIĆ ODUŠEVIO I AMERIKANCE: /

'On zna kako se bori, igrao je kad se ratovalo diljem Balkana'

Image
BILIĆ ODUŠEVIO I AMERIKANCE: /

'On zna kako se bori, igrao je kad se ratovalo diljem Balkana'

"Zaslužili smo bod u ovom dvoboju. Iako, mogli smo i izgubiti, ali i pobjediti. Stoga, ovo je najrealniji rezultat na kraju. Pokazali smo karakter, to je ono što je dobro", kazao je Bilić nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norwich je poveo u 9. minuti utakmice preko Robbiea Bradya. Pogotku je kumovala pogreška veznjaka i kapetana ČekičaraMarka Noblea (28) koji je prakitički sam proigrao strijelca Norwicha. I sam Bilić priznaje kako ih je gol šokirao...

Image
Foto: AFP

"Taj pogodak nas je ubio u pojam. Došao je nakon velike pogreške igrača. Ne krivim igrače kada naprave takvu pogrešku, nekad se to jednostavno dogodi, pokušaš napraviti neki potez i sve ode u krivom smjeru. No, poslije pogotka smo pali u igri, a Norwich je zaigrao bolje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić ističe važnost pobjeda kod kuće kada su favoriti

West Hamu se ove sezone već događalo da gube na svom Boleyn Groundu od momčadi protiv kojih su favoriti. Barem na domaćem travnjaku. Sjetimo se samo prve dvije domaće utakmice u Premiershipu protiv Leicestera našeg Andreja Kramarića i Bournomoutha. Bodovi u takvim susretima su bitni ako se misli biti dio gornjeg doma prvoligaške ljestvice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Objašnjavao sam to igračima nekoliko puta. Sve momčadi protiv kojih smo igrali na našem stadionu su vrlo energične, osim možda Newcastlea i igraju na reakciju. Vole se braniti. Ako u takvim utakmicama izađemo s jednakim žarom, onda smo bolji na travnjaku. No, ako samo malo popustimo, ma barem 10%, oni će to znati iskoristiti. Norwich ima dobru momčad i pokazali su to u ovoj utakmici", završio je Bilić.

Ne poraženi u gostima

West Ham u sljedećem kolu ide u goste Sunderlandu koji je jučer izgubio od Manchester Uniteda. Čekićari ove sezone za sada imaju sve pobjede u gostima u Premier ligi i to protiv velikana (Arsenal, Liverpool, Manchester City, a kod kuće su upisali samo jednu pobjedu protiv Newcastlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče ljestvice, vodi Manchester United sa 16 bodova. Drugi je Manchester City sa 15, treći je West Ham sa 13 bodova, četvrti je Arsenal sa istim brojem bodova kao West Ham, samo sa lošijim međusobnim omjerom. Slijede Tottenham i Leicester sa 12 bodova, Liverpool sa 11 i Everton sa 9 bodova.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo