BILIĆ DOVODI STRAŠNO POJAČANJE: / Progovorio i o statusu Hrvata koji kuca na vrata reprezentacije - 'Sve radimo da se to dogodi'

Image
Foto: Profimedia

Bivši izbornik je najavio kako se ne misli samo boriti za ostanak

12.9.2020.
11:00
Profimedia
VOYO logo

Ovog vikenda počinje nova sezona u Španjolskoj i Engleskoj englesko nogometno prvenstvo. Premiership biti posebno zanimljiv jer vratio se SlavenBilić sa svojim West Bromwichem, koji u nedjelju na otvaranju dočekuje Lester. Bivši izbornik u petak je najavio dolazak legendarnog srpskog braniča Branislava Ivanovića, koji je veliki dio karijere proveo u Chelseaju.

“Ponosni smo što smo u Premier ligi. Zasluženo smo ovdje”, kazao je Bilić prije utakmice s Leicesterom. Poručio je i kako nisu ovdje samo da bi zadržali prvoligaški status te da žele napraviti nešto u Premier ligi. Potom se prebacio na prvog suparnika West Bromwicha ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni su vrhunska momčad. Gotovo cijelu prošlu sezonu bili su među četiri. Vjerojatno bi izborili Ligu prvaka da nije bilo pauze zbog pandemije. To pokazuje kakva su momčad i kakav je Leicester postao klub. Pred nama je veliki test”, poručio je Bilić. Dodao je i kako još rade na igračkim pojačanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gradimo močad u dvije faze. Prva je pokušati zadržati igrače koji su s nama bili lani, poput Gradyja, Calluma, Filipa. Druga faza je dovesti igrače koji mogu poboljšati momčad. To nije lako jer su tu i drugi klubovi. Prvu fazu smo dobro odradili. Osigurali smo ostanak Gradyja i Calluma, a sve radimo da osiguramo ostanak Krovinovića. Druga faza je puno kompliciranija u ovom trenutku”, rekao je Bilić i dodao.

“Ne želimo povećavati broj igrača reda radi nego želimo dovesti one koji će nas odmah pojačati. Pokušavamo i blizu smo toga da zaključimo još nekoliko ugovora”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica nove sezone na rasporedu je u 13:30. sastaju se Fulham i arsenal, a u subote još igraju Crystal Palace i Southampton, Liverpool i Leeds te West Ham i Newcastle. Bilić premijeru ima u nedjelju u 15 sati, a taj dan se u 17:30 igra još utakmica između Tottenhama i Evertona.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo