BILIĆ JE OPET OŠTEĆEN: / 'Takve stvari utječu na moj život. Trebali smo biti treći'

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Slaven Bilić i njegov West Ham i drugi su put ove sezone zapriječili favoriziranom Arsenalu put do pobjede.

9.4.2016.
16:44
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Bilićeva je momčad zaostajala 0-2, potom je nako tri pogotka Andyja Carrolla povela s 3-2, da bi se na kraju morala zadovoljiti bodom (3-3). Priznao je hrvatski stručnjak nakon utakmice da je takav ishod zapravo najpošteniji.

'Pokazali smo veliku strast'

"Bila je ovo jedna od najboljih utakmica sezone. Nevjerojatna. Nijedan trener ne može biti zadovoljan kad njegova momčad primi tri gola, ali morate igračima priznati zasluge, tako da je ovo bila odlična utakmica. Zadovoljan sam svojom momčadi i igrom, jedino nisam sretan rezultatom", naglasio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/yElE

Osvrnuo se potom i na veliki preokret svoje momčadi kojoj je jednom trenutku prijetio potop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali smo veliku strast i karakter i brzinski se vratili. Možemo razgovarati godinama, ali ukratko, ponosan sam igrom, ali me rezultat ne čini sretnim", ponovio je Bilić čija momčad kod kuće nije poražena već 14 utakmica zaredom.

'Pet tjedana zaredom me pitaju o tome'

Kao i mnogo puta u posljednje vrijeme, sudac je i ove subote oštetio West Ham. U 13. je minuti zbog navodnog zaleđa poništio pogodak Manuelu Lanziniju, ali snimka je pokazala da nije bio u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlučio sam da više neću pričati o poništenim golovima. Nisam objektivan, ali pokušavam biti. Takve stvari utječu na moj svakodnevni život. Pet tjedana zaredom me pitaju o tome, ali neću ništa reći. Trebali smo biti treći na ljestvici", istaknuo je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je nakon 33. kola Premier lige na šestom mjestu, s odigranom utakmicom manje. Arsenal je, pak, i dalje treći s deset bodova zaostatka za vodećim Leicesterom.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo