BILIĆ JE APSOLUTNA SENZACIJA: / 'On zaslužuje sve svjetske naslovnice'

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Nakon još jedne velike pobjede, ovog puta nad Chelseajem 2:1, Slaven Bilić završio je u svim engleskim i svjetskim medijima.

25.10.2015.
14:50
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Pa tako britanski Indenpendent piše.

"Slaven Bilić je izgradio odličnu momčad i njihov cilj biti u TOP 6 Premiershipa na kraju sezone se svakim dodavanajem, svakom pobjedom, čini sve realnijim. Hrvat je izgradio odličnu defenzivnu liniju na čelu s jednim od trenutno najboljih golmana Premier lige, s jednim od najpouzdanijim lijevim bočnim lige i napadačima koji očaravaju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GOSPODIN I POL: /

Bilić izjavom o Mourinhu ponovno oduševio i osvojio Engleze

Image
GOSPODIN I POL: /

Bilić izjavom o Mourinhu ponovno oduševio i osvojio Engleze

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Impresivna pobjeda na Upton Parku

"Bilić je taj koji treba biti na naslovnicama, a ne isključeni Mourinho. West Ham je odigrao impresivnu utakmicu u pobjedi na Upton Parku, a sve pohvale idu upravo Hrvatu koji je probudio i rasplamsao ovu momčad. Odlučujuća odluka bila je 20 minuta prije kraja kada je kod rezultata 1:1 u igru uveo Andyja Carrolla, koji je učinio ono što najbolje zna - glavom zabio pobjednički gol", piše novinar Peter Thorne i dodaje:

Šansu dao čovjeku kojeg je Allardyce bio otpisao

"Victor Moses nije mogao igrati protiv svog matičnog kluba, pa je Bilić odlučio koristiti Maura Zaratea na krilnoj poziciji. Argentinac mu je to vratio pogotkom za vodstvo nakon 17 minuta igre. Bilić ima impresivne menadžerske sposobnosti, jer ne treba zaboraviti da je Zarate proglašen viškom kod bivšeg menadžera Sama Allardycea, a on je s Zarateom pogodio u ovom srazu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, ESPN ističe...

"Bilić je promijenio West Ham. Protiv Chelseaja su sjajno zatvarali u obrani, s dvojicom ili trojicom igrača protiv onog s loptom. Takva taktika izaziva frustraciju kod suparnika. Da, Bilić je preporodio Čekičare".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo