BILIĆ IZJAVAMA NASMIJAVA ENGLEZE: / Pitali ga može li usporediti Premiership s Championshipom - odgovor je genijalan

Image
Foto: Profimedia

Povodom sjajnih rezultata i borbe za prvo mjesto Bilić je dao intervju za Sky Sports

2.12.2019.
13:35
Profimedia
VOYO logo

Preporodio je West Bromwich Albion, ali prije svega preporodio je Slaven Bilić i sebe. Njegova ekipa u samom je vrhu ljestvice i trenutno se nadmeće s Leeds Unitedom za prvo mjesto najteže lige svijeta engleskog Championshipa. Nanizao je Bilić sada četiri pobjede za redom, a ove je sezone upisao samo jedan poraz. Trenutno je njegov klub među glavnim favoritima za povratak u Premiership, iako je put do tamo još podosta dalek.

Povodom sjajnih rezultata i borbe za prvo mjesto Bilić je dao intervju za Sky Sports i u njemu je dao vrlo zanimljivo viđenje razlike između Championshipa i Premiershipa kojom je nasmijao voditelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijatelj mi je jednom rekao, Championship je kao prvi dio filma Rocky. Premier liga je Rocky 5, to je, zapravo, sve osim boksa", rekao je Bilić.

Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Slaven Bilic Manager of West Bromwich Albion inspects the pitch before kickoff Luton Town v West Bromwich Albion, EFL Sky Bet Championship, Football, Kenilworth Road, UK - 17 Aug 2019, Image: 465875898, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial, Paul Simpson/Frozen in Motion

'Nema imperativa'

Zatim je otkrio kako se osjeća u novom klubu, odnosno zašto mu tako dobro ide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Volim ovakav tip trening-centra gdje sve miriši na travu. Nije hotel s pet zvjezdica, ali je čisto i imaš sve što ti je potrebno za rad. Cilj je bio povratak u Premier ligu za dvije-tri godine. Naravno, ako je moguće odmah, ali to nije bio imperativ. Novi igrači su nam kliknuli čim su došli, klub je napravio odličan posao u prijelaznom roku, pomladili smo momčad i doveli novu energiju u klub'', rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo