BILIĆ ISPUSTIO OGROMNU PRILIKU: / U zadnjim sekundama prokockao pobjedu. Krovinović odigrao odlično

Image
Foto: Profimedia, Press Association

WBA je ovim remijem ipak ostao na prvoj poziciji sa 63 boda

15.2.2020.
16:26
Profimedia, Press Association
VOYO logo

U prvoj utakmici 33. kola engleskog Championshipa nogometaši West Bromwich Albiona odigrali su 2:2 protiv Nottingham Foresta. Igrači Slavena Bilića ispustii su pobjedu u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena i to nakon što su većinu utakmice bili bolji na terenu.

WBA je poveo u 37. minuti golom sjajnog Calluma Robinsona, kojeg je Bilić doveo ove zime umjesto Mislava Oršića koji mu je ipak bio preskup. Potom je West Brom primio gol u 45. minuti, a postigao ga je njihov igrač Bartley koji je poslao loptu u svoju mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

West Bromwich Albion midfielder (on loan from Benfica) Filip Krovinovic (7) looks to release the ball during the EFL Sky Bet Championship match between West Bromwich Albion and Reading at The Hawthorns, West Bromwich West Bromwich Albion v Reading, EFL Sky Bet Championship - 21 Aug 2019, Image: 466577652, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Dennis Goodwin/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

U drugom dijelu Bilićevi dečki poveli su u 65. minuti također autogolom, a postigao ga je Figuerido i bilo je sve pod kontrolom do samog kraja utakmice kada Cash zabija za Forest i poravnava rezultat. Filip Krovinović je odigrao gotovo cijelu utakmicu za WBA i bio je jedan od najbolje ocjenjenih igrača na terenu.

WBA je ovim remijem ipak ostao na prvoj poziciji sa 63 boda i utakmicom više u odnosu na droplasirani Leeds i Fulham koji za njima pak zaostaju sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo