BILIĆ HVALI VRSALJKA: / 'Njegovim dovođenjem Atletico je riješio problem na deset godina'

Image

Šime Vrsaljko na korak je do prelaska u redove madridskog Atletica.

20.6.2016.
12:02
VOYO logo

"Ove je sezone Vrsaljko bio među četiri ili pet najboljih braniča u Italiji i već je godinama u nacionalnoj momčadi. Hrvatska i Atletico u njemu imaju desnog beka za sljedećih deset godina. Predstavlja dobar posao budući da je unatoč svojoj mladosti iznimno iskusan nakon što je igrao za zagrebački Dinamo, Genou i Sassuolo. Sa samo 24 godine nalazi se na svojem drugom Europskom prvenstvu, a nastupao je i na Mundijalu 2014", rekao je u razgovoru za španjolsku Marcu Bilić koji je dugi niz godina proveo u španjolskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o iznimno borbenom i jakom igraču koji može igrati i na lijevoj strani. Poput bika je, snažan je i u Italiji se naučio postavljati, a dobar je i u nabacivanjima. Prilagodit će se na Atletico jer dobro radi i uvijek odradi ono što je od njega traženo. Neće mu pritom biti lako, ali će se dokazati. Čini se da Atletico polaže nadu u njegovu mladost, ali treba znati i da je njegov karakter jak. Ne vidim da će ga itko u nadolazećim godinama moći izgurati iz redova reprezentacije", siguran je Bilić koji zaključuje:

"Svojim stilom igre on paše u Atletico i klub će njegovim dovođenjem sigurno profitirati u budućnosti. Nadam se da će se uklopiti što je prije moguće u klub u koji je želio ići unatoč tome što su ga tražili jaki talijanski klubovi poput Juventusa i Napolija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo