Spektakularan transfer: Mandzukic ipak napusta Bayern?

Prema pisanju njemackog dnevnika Bilda, ovo bi se ljeto mogla dogoditi razmjena na relaciji Bayern - Chelsea, pri cemu bi se hrvatski nogometas Mario Mandzukic preselio u London.

16.5.2014.
9:19
VOYO logo

Engleski su tabloidi tijekom cetvrtka pisali da je Bayern zainteresiran za Chelseajeva brazilskog branica Davida Luiza koji nije u prvom planu kod Josea Mourinha. Na tu se pricu kasnije nadovezao Bild koji tvrdi da je na pomolu razmjena igraca u kojoj bi Luiz doista presao u Bayern, a Mandzukic bi postao napadac Chelseaja.

"Prema informacijama Bilda, Mandzukicev agent Ivan Cvjetkovic se sastao s celnicima Chelseaja kako bi pregovarao o transferu svoga klijenta i to samo nekoliko dana nakon sto je objavljen dolazak Roberta Lewandowskog u Bayern. Chelsea je, pak, pozvao poznatog posrednika Vladu Lemica koji je blizak s vlasnikom kluba Romanom Abramovicem i navodno bi trebao pomoci u realizaciji razmjene Luiza i Mandzukica", pise njemacki dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, vec se dulje vrijeme spominje navodni Chelseajev interes za hrvatskog reprezentativca ciji ugovor s Bayernom vrijedi do 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo