BILD BEZ MILOSTI POPLJUVAO BAVARCE: / 'Kovačev Bayern je ponovno veći dio utakmice bio s*anje'

Image
Foto: AFP

Bavarci su se novom neuvjerljivom partijom ponovno našli na udaru njemačkih medija

24.10.2018.
9:26
AFP
VOYO logo

Bayern nije blistao protiv AEK-a, ali Niko Kovač može biti zadovoljan jer je njegova momčad nakon velike krize uspjela vezati dvije pobjede nakon što su u prvenstvu slavila kod Wolfsburga. Međutim, novinari Bilda nisu među onima koji misle da Kovač ima pravo biti zadovoljan.

"Do prvog pogotka Bayernova igra, kako bi to njegov predsjednik Uli Hoeness rekao, bila je sranje. Prvo sranje, a onda se ukazao Martinez", piše Bild koji je na red uzeo Bayern nakon što su se njihovi čelnici prošlog tjedna na neobičan način obračunali s medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sasuli paljbu

"Zašto sranje? Zato što se ovako skupi Bayern muči protiv najlošije momčadi skupine. U prvom poluvremenu je udarac Gnabryja bio najveća prilika. Loš tempo, malo ideja... Utakmica koja je podsjetila na Bayern iz onog lošeg nedavnog niza. Tek nakon sat vremena igre i vodećeg pogotka je bilo bolje.", zaključuju Nijemci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, grčki prvak izdržao je sat vremena, a potom u dvije minute primio dva gola. Za 1-0 je zabio Javi Martinez u 61. minuti, a nakon samo dvije minute Robert Lewandowski je iskoristio odlično proigravanje Rafinhe i susret je bio odlučen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo