KORONAVIRUS CIRKULIRA U HAJDUKU / Bijeli otkazali pripreme u Portugalu zbog 10 zaraženih

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Hajduk otkazao pripreme u Portugalu zbog 10 zaraženih

6.1.2022.
18:13
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Zbog ukupno deset igrača i članova stožera nogometnog kluba Hajduk pozitivnih na koronavirusom taj je klub otkazao svoje pripreme u Portugalu na koje je trebao otputovati u subotu, 8. siječnja, izvijestili su u četvrtak iz Hajduka.

Image
POSTAO VIŠAK /

Nije se proslavio na Poljudu: Diamantakos napustio Hajduk i otišao u Izrael

Image
POSTAO VIŠAK /

Nije se proslavio na Poljudu: Diamantakos napustio Hajduk i otišao u Izrael

Ajax također potvrdio da napušta trening kamp u Portugalu

Uprava i sportski segment Kluba, kako se navodi na klupskoj stranici,donijeli su danas odluku o otkazivanju planiranih priprema u Portugalu gdje su prva momčad i stožer trebali boraviti od 8. do 23. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo situaciju unutar momčadi gdje je utvrđeno da je ukupno 10 igrača i članova stožera pozitivno na Covid 19," rekao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

Po njegovim riječima,  Ajax je također potvrdio da napušta trening kamp u Portugalu, dok je Servette otkazao put čime su automatski otpale i planirane prijateljske utakmice s tim klubovima na planiranim pripremama u Portugalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nećemo putovati na pripreme

"Iz tih razloga, ali prvenstveno zbog zaštite samih igrača i članova stručnog stožera, Klub je donio odluku da se neće otputovati na drugi dio priprema u Portugal, već će se nastaviti trenirati u Splitu," kazao je  Nikoličius.

Liječnička služba. objasnio je on,  od samog početka provodi pojačani nadzor, no, nažalost, situacija u Hrvatskoj i svijetu je takva da su u posljednjim danima zabilježeni rekordni slučajevi, a to nije zaobišlo ni nas ni druge klubove tako da su brojne momčadi prisiljene otkazati svoje pripremne baze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim napomenuti kako smo na samom početku planiranja predvidjeli i itekako bili svjesni opcije otkazivanja priprema te su naši troškovi pokriveni osiguranjem," rekao je  Nikoličius.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo