BIJEG S BRODA KOJI TONE / Kovačiću ruku spasa pruža engleski velikan?!

18.3.2015.
17:42
VOYO logo

Iako je prije tri mjeseca potpisao produljenje ugovora s Interom do 2019. godine, to ne znači da Kovačić nije na prodaju. Metro navodi da će Arsenal svoj interes formalizirati službenom ponudom i to ponudom teškom 24 milijuna eura, dok Tuttosport piše da će to učiniti jednom kad se zahvale na uslugama Španjolcu Mikelu Arteti.

Ranije je za Kovačićeve usluge Everton nudio 20 milijuna eura, ali je njihova ponuda glatko odbijena. Ostaje za vidjeti, dakako, da li će Arsenal na kraju poslati službenu ponudu i koliko će ona biti visoka, ali činjenica je da bi transfer Kovačiću predstavljao osvježenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno se navodno sukobio s trenerom Robertom Mancinijem, a Interu ne cvatu ruže u talijanskom prvenstvu u kojem zauzimaju tek osmo mjesto na ligaškoj ljestvici 11 kola prije kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Arsenalov trener Arsene Wenger poznat je po tome što daje priliku mlađim igračima, te njegov klub ima dugogodišnju tradiciju igranja u Ligi prvaka. Trenutno su Topnici treći na ljestvici u engleskom prvenstvu, a u igri su za obranom naslova u FA Cupu u kojem su dogurali do polufinala.

Kovačić je ove sezone za Inter skupio 33 nastupa u svim natjecanjima. Pritom je postigao 5 golova u Serie A i 3 u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo