Bezobrazni Messi: Argentinac izvrijeđao i rasplakao suigrača!

Cristian Tello navodno se jednom prilikom rasplakao na treningu Barceloninih nogometaša. Nije uspio podnijeti uvredu koju mu je nanio Lionel Messi.

28.8.2013.
18:12
VOYO logo

Ponižavanje suigrača na utakmicama i na treninzima navodno je prešlo u naviku najboljem svjetskom nogometašu, objavljeno je na španjolskom istraživačkom portalu El Confidencionalu.

Španjolci tako pišu da je 22-godišnjem suigraču Messi jednom prilikom rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što radiš? Ti si nitko i ništa. Dodaj mi loptu jer tu si da bi igrao za mene", navodna je Messijeva izjava koja je potresla mladoga krilnog napadača, još više razočaranog što ga nitko od ostalih autoriteta u svlačionici nije uzeo u zaštitu.

Confidencial piše da su se Barçini igrači navikli na slične Messijeve ispade i da ih ignoriraju. Nakon što je došao iz Udinesea za 26 milijuna eura, žrtva teškog Argentinčeva karaktera bio je, navodi isti izvor, i Alexis Sanchez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toliko si loš da mi nije jasno kako možeš biti tako skup. Gol ne znaš zabiti, zato bolje dodaj meni."

Iako je objavljeni materijal prilično nepouzdan, incidenti koje je Messi tijekom proteklih sezona imao s Davidom Villom, koji se s njim javno konfrontirao tijekom utakmica optužujući ga više puta za sebičnost i odbijajući mu dodati loptu u određenim situacijama, mogli bi baciti novo svjetlo na zasad još uvijek savršenu Argentinčevu reputaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo