BEZOBRAZNI BIG SAM, NIČIM IZAZVAN, RASPALIO PO SLAVENU BILIĆU: / 'Ja nikada ne bih napravio to što je on napravio'

Image

Mnogi navijači WBA i dalje vjeruju da je otkaz Biliću bila velika pogreška

2.2.2021.
12:42
VOYO logo

Hrvatski trener i bivši izbornik, Slaven Bilić, dobio je otkaz u West Bromwichu još prije dva mjeseca i to zbog toga što je u 13. kola Premiershipa osvojio samo sedam bodova. Međutim, njegov nasljednik, Sam Allardyce, radi još gori posao i uglavnom niže samo poraze, ali o njegovu otkazu za sada još nema govora i štoviše, još je engleski trener veoma bezobrazan prema svom prethodniku.

Bilića je u jednom od nedavnih intervjua nazvao "profiterom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Opet ne spavam, ali to je ono na što sam navikao i što je pravilo u mojoj karijeri. Mogao sam biti tamo gdje je sada Slav i zarađivati Bog te pitaj koliko milijuna, ali nema šanse da bih napravio ono što je uradio Bilić: otišao u Kinu samo zbog novca. Umjesto toga želim ispuniti najveće izazove u Premiershipu, najjačoj ligi svijeta", prenio je njegove riječi novinar BBC-ja Simon Stone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je početkom godine potpisao Beijing Guoan i tamo bi trebao zarađivati oko šest milijuna eura godišnje s bonusima. A mnogi navijači WBA i dalje vjeruju da je otkaz Biliću bila velika pogreška jer upravo ih je on uveo u Premierligu, priskrbio im 200 milijuna funti za ulazak u najviši rang i na koncu tjednima i mjesecima je upozoravao klub da se moraju pojačati igračima jer neće biti konkurentni. No, nisu ga poslušali i s tankim je rosterom uz slabašna pojačanja uspio izvući toliko koliko je, a nekako dvojimo da će Big Sam napraviti više...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo