BEZ MILOSTI: / Rigorozna kazna za nekadašnju zvijezdu londonskog Arsenala

Image
Foto: AFP/ADRIAN DENNIS
31.3.2016.
11:34
AFP/ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Desni branič Eboué je trenutno član kluba iz Premierlige Sunderlanda, u koji je stigao prije nekoliko tjedana kao slobodan igrač. Prvi put je postupak protiv 32-godišnjeg nogometaša pokrenut 2013. godine, a od tada do danas Eboue nije podmirio dugovanja prema menadžeru Sébastienu Boisseau. Svota nije javno objavljena, ali do sada je sigurno poprilično narasla zbog sudačkih troškova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eboue je čak šest godina proveo u engleskom velikanu Arsenalu, od 2005. do 2011., iz kojeg odlazi u turski Galatasaray u kojem se zadržao sljedeće četiri godine. U drugom dijelu ove sezone vratio se na Otok, ovaj put u momčad kluba koji se bori za ostanak u ligi Sunderlanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eboué je za reprezentaciju Obale Bjelokosti igrao od 2004. do 2013. godine. Za nju je nastupio 79 puta i postigao tri pogotka.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVO: Eboueov klub Sunderland u službenom je priopćenju objavio da je pokrenuo postupak raskida ugovora s tim nogometašem zbog ove afere. Također, naglašavaju da oni kao klub nisu bili svjesni Eboueovih problema s Fifom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo