Bez milosti: 'Kranjčar je morao otići zbog alkohola!'

'On ima problem koji smo probali sakriti, problem s alkoholom.

18.11.2011.
13:55
VOYO logo

Cico je s klupe crnogorske reprezentacije smijenjen dva kola prije kraja kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine, a Savičević je u emisiji Načisto TV Vijesti otkrio razloge prekida suradnje.

"On je imao problem koji smo probali sakriti, problem s alkoholom. Kad sam ga dovodio, rekli su mi da nije to baš toliki problem, ali prevarili su me ljudi koje sam kontaktirao", kazao je predsjednik NS Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je puno pokušaja da se taj problem hrvatskog trenera riješi, ali svi su propali, kaže Dejo. Kranjčara nije mogao spasiti ni dobar rezultat. Naime, u tom trenutku držao je drugo mjesto u skupini i trebao mu je samo bod da izbori dodatne kvalifikacije.

"Ukoliko imate taj problem u 10 ujutro, u 4 popodne i u 10 navečer, onda je to zaista problem. Nismo ga smijenili bezveze, bilo je puno razgovora, probali smo sve, ali jednostavno nije išlo", rekao je Savičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku stanje nije bilo tako alarmantno, ali se pogoršalo nakon što su stigli dobri rezultati.

"Zvali smo direktora hotela i tražili od njega da ne toči alkohol. Pokušali smo prijeći preko tog problema, ali nisam mogao staviti četiri čovjeka da ga prate 24 sata", zaključio je prvi čovjek crnogorskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo