Belupo pobijedio Inter, Rijeci bod na Maksimiru

Odigrane su prve utakmice 5. kola Prve HNL. Slaven Belupo je u Koprivnici pobijedio Inter sa 3:2, dok su u Maksimiru nogometaši Lokomotive i Rijeke igrali bez pobjednika, 0:0.

20.8.2011.
0:21
VOYO logo

Slaven Belupo potpuno zasluženo je svladao zaprešićki Inter s 3:1. Trener Ferenčina na teren je poslao momčad s tri špice i to mu se isplatilo već u 5. minuti kada je na asistenciju Benka zabio Bušić.

To mu je bio drugi pogodak u dvije utakmice zaredom. Pet minuta kasnije Poljak je iz slobodnog udarca sa 17 metara neobranjivo pucao kraj ukopanog Santinija za 2:0, potom je Bušić pogodio vratnicu, a u 28. je semafor već pokazivao 3:0. Zabio je Mujanović, nakon što je kardinalnu pogrešku u svom kaznenom prostoru napravio kapetan gostiju Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je u prvom dijelu imao tri izgledne prilike, a jednu od njih uspio je iskoristiti tek u 39. minuti kada je Šćrbec domaćem stoperu Grgiću kroz noge provukao loptu i poslao je iza nemoćnog Rodića. U 66. minuti s klupe je udaljen Ferečina jer je ogorčen dosuđenim kornerom za goste vikao na pomoćnog suca Mergeduša i bacio - šiltericu na pod. Konačan omjer postavio je Yankep u 89. minuti udarcem s 20 metara.

Lokomotiva je kod kuće remizirala (0:0) s Rijekom te ostala druga s bodom manje od vodećeg Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo