BEGOVIĆ STAO U LOVRENOVU OBRANU: / 'Nije problem samo jedan igrač, cijela obrana je u neredu'

Image
Foto: AFP

Asmir Begović, vratar Bournemoutha, kritično je komentirao cijelu Liverpoolovu obranu govoreći kako igrači uopće nemaju želju braniti se.

25.10.2017.
15:05
AFP
VOYO logo

Begović je u ponedjeljak gostovao u jednoj britanskoj emisiji, a Sky Sport prenio je njegove izjave u kojima se obrušio na cijelu posljednju liniju Liverpoola:

"Ne rade osnovne radnje u obrani i nemaju ponos potreban da budeš dobar branič. Radi se o kombinaciji nekoliko stvari - nedostatak komunikacije, loše pozicioniranje i manjak želje. Izgledaju neorganizirano, kao da se ne žele braniti", oštar je bio prvi vratar reprezentacije BiH pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledam neke njihove igrače i kako dobri mogu biti na lopti, dodati i napasti, a pridruže im se i braniči. Mislim da im prva misao nikako nije obrana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na udaru kritika našao se posebice naš Dejan Lovren kojeg svi smatraju najvećim problemom Liverpoolove obrane, ali Begović ima drugačije stajalište:

"Ne mislim da se sve može svesti na jednu stvar, oni kao skupina izgledaju neorganizirano, imaju nisko samopouzdanje i donose loše odluke. Ne surađuju dovoljno, a nemaju ni kontinuitet u sparivanju zadnjeg obrambenog dvojca. Nije samo jedan igrač kriv, sve što rade u obrambenom dijelu je pogrešno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Begovićev Bournemouth na pretposljednjem je mjestu Premiershipa, a primio je čak tri gola manje od Liverpoola. Kloppova momčad u devet je kola primila 16 golova, odnosno 1,78 gola po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo