BIO IM JE PRVI IZBOR / Šok nad šokovima. BBC uvjerava da je Zidane odbio Manchester United i to zbog dva posla koja želi više

Image
Foto: Profimedia
22.11.2021.
15:56
Profimedia
VOYO logo

Manchester United otpustio je ovog vikenda svog dugogodišnjeg trenera i klupsku legendu, Olea Gunnara Solskjaera nakon teškog 4:1 poraza od Watforda i serije loših rezultata.

Otkaz Norvežaninu očekuje se već neko vrijeme i nije to bilo takvo iznenađenje, a United je u pripremi već imao i njegovu zamjenu. Solskjaera je trebao naslijediti proslavljeni i trofejni Francuz, Zinedine Zidane. Zidane, koji je s Real Madridom osvojio tri Lige prvaka za redom, bio je prvi izbor Uniteda i o njegovu dolasku spekulira se već tjednima, no, priča bi mogla završiti katastrofalno po United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, BBC sada tvrdi kako Zidane uopće ne želi u United i kako ima neke sasvim drugačije planove za svoju karijeru. BBC navodi da Francuz ima dva razloga zbog kojih ne želi na Old Trafford.

"Zidane ne želi biti trener Uniteda ni sada ni u bližoj budućnosti. Radije će postati trener PSG-a ili izbornik Francuske, kada i ako netko od tih mjesta bude slobodno", piše BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Unitedovu nesreću, na tržištu u ovom trenutku baš i nema previše vrhunskih trenera visokog kalibra poput Zidanea i ako ih on ostavi na cjedilu pitanje je tko će ih na kraju preuzeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo