BBB-i 'prevarili' dinamovce i potjerali ih u svlačionicu

BBB-i su na kraju utakmice igrače Dinama pozvali povicima: 'Dođite vamo', a kad su igrači došli, počastili su ih gromoglasnim: 'Je** vas Mamić' i time ih, zapravo, potjerali u svlačionicu.

18.12.2013.
19:15
VOYO logo

"Dogodio nam se poraz koji nismo zaslužili, neriješeno bi bilo najrealnije. Golove smo primili iz ničega. Nama je falilo puno igrača, a dvojica su se ozlijedila za vrijeme utakmice. Mislim da je naša predstava bila sasvim solidna", istaknuo je trener Hajduka Tudor nakon utakmice u kojoj je Dinama slavio na Poljudu 2:1 u uzvratu četvrtfinala Hrvatskog kupa.

"Zadovoljan sam na kraju, cilj je bio izvući maksimum iz igrača, stvoriti ideju i viziju. Naravno, imali smo uspona i padova, međutim ostali smo u vrhu s Dinamom i Rijekom, a iz Kupa smo ispali od, moram priznati, naše najbolje ekipe. Svi bismo voljeli da Hajduk ima najbolji kadar, ali što je tu je", zaključio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Zoran Mamić je rekao:

"Dinamo je zasluženo prošao u polufinale Kupa, u dvije smo utakmice pokazali više od Hajduka. Pobjeda nije bila bitna, ali mi je posebno draga jer svima nama dinamovcima je uvijek drago pobijediti u Splitu. Sada se svi moramo dobro odmoriti jer nas čeka jako puno posla", smatra Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tema posljednjih dana bio je Josip Šimunić, koji nije bio upitan za utakmicu protiv Hajduka.

"Uopće nije bilo upitno hoće li Joe igrati, niti je s njegove strane bilo znakova da ne želi igrati. On je vrhunski profesionalac i čovjek."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić nije htio komentirati potez BBB-a koji su na kraju utakmice igrače Dinama pozvali povicima: 'Dođite vamo', a kad su igrači došli, počastili su ih gromoglasnim: 'Je** vas Mamić' i time, zapravo, potjerali u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo