šok u ligi prvaka / Bayern u Rostovu upisao drugi uzastopni poraz i kompromitirao osvajanje prvog mjesta u skupini

Bayern je i prije ove utakmice osigurao prolaz u osminu finala, međutim ovim porazom praktički je ostao bez izgleda za osvajanje prvog mjesta u skupini

23.11.2016.
20:33
VOYO logo

Nogometaši ruskog Rostova priredili su veliko iznenađenje pobijedivši njemačkog velikana Bayern 3-2 u susretu 5. kola D skupine Lige prvaka.

Bayern je i prije ove utakmice osigurao prolaz u osminu finala, međutim ovim porazom praktički je ostao bez izgleda za osvajanje prvog mjesta u skupini. Atletico Madrid u iduća dva ogleda mora osvojiti jedan bod i bit će pobjednik skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački prvak je na otvaranju ovogodišnje Lige prvaka u Munchenu deklasirao Rostov 5-0 i nitko nije očekivao kiks Bavaraca. Posebice nakon što je Bayern poveo u 35. minuti golom Douglasa Coste. No ruski doprvak je golovima Sardara Azmouna (44) i Dmitrija Poloza (49-11m) okrenuo rezultat. Juan Bernat je u 52. minuti izjednačio na 2-2, međutim, veliko slavlje domaćinu donio je Christian Noboa sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca u 66. minuti.

Bio je to drugi uzastopni poraz Bayerna koji je proteklog vikenda u prvenstvu izgubio od Borussije Dortmund 0-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu iz ove skupine večeras se sastaju Atletico Madrid i PSV Eindhoven. Španjolskom sastavu treba bod za osvajanje prvog mjesta.


FC Rostov vs FC Bayern Munich 3-2 All goals...by HdGoal

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo