Bayern teškom mukom do pobjede, Olić od 1. minute

Nogometaši minhenskog Bayerna doslovno su se provukli među osam najboljih momčadi u domaćem DFB Pokalu. Drugoligaša Bochuma su pobijedili na gostovanju s 2:1.

20.12.2011.
23:41
VOYO logo

Do pobjede je Bayern došao na samom ulazu u sudačku nadokandu. Na povratnu loptu je tada najbolje reagirao Arjen Robben i prizemnim udarcem smjestio loptu u mrežu za 2:1 i izbjegavanje odlaska u produžetke.

Inače, od 26. minute se Bayern našao u problemima jer je tada Federico doveo domaćeg drugoligaša u vodstvo. U prvom dijelu je sudac ogleda Wiener trebao svirati i jedanaesterac za domaćina zbog igranja rukom Timoščuka u svom šesnaestercu, no ostao je nijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/1e477ebbad26ba3a2805efa31a37ed59

U nastavku se igralo gotovo isključivo na polovici domaćina, a Bayernu je itekako dobrodošao rani pogodak Kroosa (52. minuta) i izjednačenje. Pritisak se nastavio, a nagrada je uslijedila u prvoj minuti nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaš Ivica Olić je igrao tijekom prvog poluvremena za Bayern, nakon čega ga je zamijenio Mario Gomez. Danijel Pranjić je odsjedio cijelu utakmicu na klupi Bavaraca. Nogometaši Sportinga nisu uspjeli u uzvratnom ogledu, kao domaćini, sačuvati pogodak prednosti stečen u prvoj utakmici kod Mallorce. Izgubili su doma s 2:0, u uzvratu šesnaestine finala španjolskoga Kupa kralja.

Hrvatski nogometaš Mate Bilić je igrao do 84. minute, ali niti on, niti nitko drugi iz domaće momčadi nije uspio postići pogodak, te je utorak označio kraj njihovog puta u domaćem Kupu. Mallorca je anulirala gol zaostatka u 19. minuti kada im je autogolom pomogao domaći igrač Menendez. Pogodak definitivne odluke je postigao Nsue dvadeset minuta prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izmiješanoj momčadi, bez nekoliko najvećih zvijezda, Real je u Madridu pobijedio trećeligaša Ponferradinu sa 5:1. Dvostruki je strijelac bio Jose Callejon, a recimo da je jednom strijelac za Mourinhovu momčad bio i Turčin Sahin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo