BAYERN SILNO ŽELI DOVESTI HRVATSKOG VEZNJAKA: / Niko Kovač spreman je protresti temelje kluba zbog njega

Image
Foto: Pixsell

Ukoliko žele dovesti hrvatskog reprezentativca, čelnici Bayerna morat će zaboraviti sve u što vjeruju

11.8.2018.
12:55
Pixsell
VOYO logo

Prijelazni rok u Engleskoj nedavno je završio, ali s njim nisu završile i aktivnosti na tržištu igrača jer se u svim drugim ligama još uvijek može neometano trgovati. Jedna od tih lika je i Bundesliga čiji prvak Bayern pod palicom Nike Kovača traži pojačanja za svoj vezni red.

Posljednjih dana aktualizirala se priča oko transfera Thiaga Alcantare u Real Madrid, a to odmah znači da će Bayern imati jedno upranjeno umjesto u rosteru koje treba što prije popuniti jer početak sezone je sve bliže. Na račun toga, u Španjolskim medijima pojavila se vijest da bi u Munchen mogao preseliti naš Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morali bi srušiti klupski rekord

Spekulira se da bi se mogao dogovoriti i spektakularan ugovor jer Niko Kovač vidi Raketu kao vrlo važnog igrača u svojoj viziji Bavaraca. Kovač zna sve o Rakitiću, vodio ga je u reprezentaciji i sigurno da bi oni bili vrlo dobar spoj, ali šanse da ga Barcelona pusti nisu baš velike. Barcelona je u zadnji Rakitićev ugovor ugradila odštetnu klauzulu od 125 milijuna eura, a to bi moglo predstavljati veliki problem za Bayern zbog njihove jasne transfer politike po kojoj nikad ne troše toliko novca, čak idu toliko daleko da kritiziraju one koji troše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekordna odšteta koju je Bayern platio je 41,5 milijun eura Lyonu za Tolissoa. Iz te perspektive, Rakitićevih 125 milijuna djeluje nemoguće. Naravno, uvijek postoji šansa da dolaskom mladog trenera krene i svojevrsna revolucija u Bayernu, ali to nije baš izgledno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo