DEČKO IMA OPASNIH PROBLEMA / Bayern odlučio otjerati mladog talenta vrijednog 10 milijuna eura. Nitko ga u klubu ne podnosi i ozljeđuje suigrače

Image
Foto: Profimedia

Riječ je o talentiranom mladom igraču koji je prvu slavu stekao igrajući za Borussiju Monchengladbach

28.9.2021.
16:31
Profimedia
VOYO logo

Treneru minhenskog Bayerna, Julianu Nagelsmannu, prekipjelo je i otpisao je 22-godišnjeg francuskog nogometaša Mickaela Cuisancea.

Riječ je o talentiranom mladom igraču koji je prvu slavu stekao igrajući za Borussiju Monchengladbach još kao tinejdžer, a Bayern ga je onda 2019. godine kupio i predstavio ga kao budućnost kluba. Međutim, dečko, očito, ima opasnih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema napisima Bilda, Cuisance smatra da je predobar da bi sjedio na klupi Bayerna i zbog toga na treningu nerijetko stvara ekscese. Bild piše kako Francuz baš i ne voli trenirati, da se ponaša bahato i bezobrazno, a uz sve to na posljednjim je treninzima igrao toliko grubo da je ozlijedio vlastite suigrače Marcela Sabitzera i Svena Ulreicha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zimu ga otpuštaju

Nagelsmann je s njime imao ozbiljne razgovore, ali dečko se očito nije primirio i sada je otpisan pa će u siječnju odmah na transfer-listu i ako ne dođe niti jedna ponuda za njega, Bayern će ga, navodno, otpustiti.

Cuisance trenutno vrijedi sedam milijuna eura, ali ga je Bayern 2019. godine platio 10 milijuna eura. Valja spomenuti kako ga je Bayern već posuđivao i to u Marseille, ali tamo nije igrao bog zna kako dobro pa nisu niti otkupili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo