BAYERN ODJURIO NA PLUS ŠEST: / Kramarićev Hoffenheim pregazio Leipzig i gurnuo Bavarce prema novom naslovu

Image
Foto: AFP

Nogometaši Bayerna u 14. su kolu njemačke Bundeslige na svojoj Allianz Areni svladali Hannover s 3-1 i odlijepili se na vrhu ljestvice.

2.12.2017.
17:58
AFP
VOYO logo

Vodeći Bayern je na Allianz Areni protiv Hannovera slavio s 3-1, ali gosti u 28. minuti nisu iskoristili penal, udarac Füllkruga obranio je vratar Bayerna Sven Ulreich. Za Bayern su zabili Arturo Vidal (17), Kingsley Coman (67) i Robert Lewandowski s bijele točke (87).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoffenheim je od kuće 'razbio' drugoplasirani Leipzig s 4-0, a hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji je igrao od 65. minute, zaslužan je za četvrti pogodak domaćina. Kramarić je u 87. minuti pucao s desetak metara iskosa, loptu je odbio vratar Leipziga, a u mrežu ju je pospremio Mark Uth. Za Hoffenheim dvostruki je srijelac bio Serge Gnabry (52, 62), a vodeći pogodak zabio je Nadiem Amiri u 13. minuti. Leipzigu je ovo najteži poraz otkad igra u Bundesligi.

Borussia Dortmund, koja je u prošlom kolu vodila 4-0 protiv Schalkea da bi na kraju završilo 4-4, nastavila je crni niz u Bundesligi koji traje dva mjeseca. U gostima kod Bayer Leverkusena odigrala je 1-1, iako je od 41. minute imala igrača više jer je isključen branič Leverkusena Wendell. Leverkusen je poveo golom Kevina Vollanda u 30. minuti, a poravnao je Jarmolenko u 73. Borussia je posljednju pobjedu u Bundesligi ostvarila 30. rujna protiv Augsburga (2-1), a nakon toga su uslijedila četiri poraza i tri remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Werder, koji je u zoni ispadanja, svladao je Stuttgart sa 1-0 golom Maxa Krusea u 45. minuti. Hrvatski napadač Josip Brekalo, koji je odigrao cijeli susret za Stuttgart, imao je lijepu priliku u 64. minuti, ali je njegov udarac blokiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo