BAYERN JEDVA SRUŠIO ČETVRTOLIGAŠA: / Nezadovoljni Kovač strepi zbog ozljede jednog od najboljih igrača

Image
Foto: AFP

Njemački prvak upisao je četvrtu uzastopnu pobjedu u svim natjecanjima.

30.10.2018.
23:05
AFP
VOYO logo

Hrvatski stručnjak NikoKovač stigao je do četvrte uzastopne pobjede na klupi Bayerna nakon što prethodno njegova momčad u sito toliko nije slavila. Na taj je način najbolje odgovorio kritičarima koji su tražili njegovu smjenu.

Bayern je u 16-ini finala njemačkog Kupa gostovao kod četvrtoligaša Rödinghausena. Iako se mislilo da će to biti jedna rutinska utakmica, na kraju su se Bavarci pomučili kako bi osigurali 2-1 pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva penala

Prvaci su poveli u 8. minuti preko Wagnera. Sanchez pet minuta kasnije izborio penal kojeg je uspješno realizirao Thomas Muller. U 24. domaćin je priliku da odličnu igru okruni golom dobio je Renato Sanchez, ali je s 11 metara pogodio prečku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga Bayern je pao i nije više opasno prijetio. U nastavku je domaćin smanjio. U 49. minuti zabio je Meyer. Za Bayern je do kraja još opasnije prijetio Alaba, a domaćini su imali nekoliko dobrih prilika. Bayern je uz dosta problema na koncu uspio obraniti rezultat, ali je strepio jer je u sudačkoj nadokandi domaćin dobro stisnuo Bavarce.

Previše griješili

"Imamo razloga biti nezadovoljni. Sve je bilo dobro do drugog penala, a onda je sve krenulo u drugom smjeru. Previše smo griješili", poručio je Kovač poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 75. minuti iz igre je morao izaži Thiago Alcantara. Ozlijedio je gležanj, a Kovač je poslije susreta rekao da ne izgleda dobro.

"Jako ga boli u ovom trenutku. Više ćemo znati sutra nakon pregleda", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo