Mandži se smiješi spektakl s ponajvećom legendom nogometa

15.12.2013.
13:33
VOYO logo

Ugledni talijanski 65-godišnji strateg Marcello Lippi nastavlja redati uspjehe na klupi kineskog Guangzhou Evergrandea, kojeg je preuzeo prošle godine. Dvaput je s tim klubom osvojio kinesko prvenstvo, prošlog mjeseca je s njime osvojio i Azijsku ligu prvaka, a u subotu je sa svojim igračima proslavio pobjedu u četvrtfinalu Svjetskog klupskog prvenstva protiv afričkog prvaka.

Guangzhou Evergrande je pobjedu osigurao u drugom poluvremenu golovima Elkesona u 49. i Darija Conce u 67. minuti. Obojica su materijalizirali dobre akcije svoje momčadi, te su pospremili 'odbijance' u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guangzhou Evergrande će u polufinalu 17. prosinca igrati protiv europskog prvaka Bayerna.

//www.youtube.com/embed/xAbKgDd4waY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinale je ušla i marokanska Raja Casablanca koja je pomalo iznenađujuće izbacila meksički Monterrey nakon produžetaka s 2:1 na utakmici odigranoj u Agadiru.

//www.youtube.com/embed/4EY3OBvyMrY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raja Casablanca ostvarila je drugu pobjedu na turniru, a u polufinalu će 18. prosinca igrati protiv brazilskog Atletico Mineira, čiji je član i slavni Ronaldinho, pa bi se lako moglo dogoditi da se za naslov klupskog svjetskog prvaka 'potuče' s Mandžukićem i društvom.

Talijanski mediji i dalje povezuju hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića s Juventusom, a u takvim pričama prednjači Tuttosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju taj dnevnik donosi navodni plan Stare dame za sljedeće ljeto, odnosno dovođenje igrača koji bi napokon klubu omogućili iskorak u Ligi prvaka. Prilično ambiciozno, Juventus si je navodno za mete postavio Mandžukića, Nanija i Luisa Suareza.

Tuttosport navodi da će Mandžukić koštati oko 23 milijuna eura, a kao argument za navodnu želju našeg napadača da napusti Bayern se ponovno spominje dolazak Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo