VIDEO: / Bayern 'gazi' čak i bez Mandžukića

Nogometaši Bayerna nastavili su rušiti sve pred sobom u njemačkoj Bundesligi. U 23. kolu su na svojoj Allianz Areni deklasirali Werder sa 6:1…

23.2.2013.
19:52
VOYO logo

Iako je trener Jupp Heynckes na klupi ostavio čak šestoricu igrača koji su startali protiv Wolfsburga u prošlom kolu, uključujući i našeg Marija Mandžukića, to se uopće nije primijetilo. Bayern je lakoćom došao do šeste uzastopne pobjede i ukupno 19. u prvenstvu. Pred Borussijom Dortmund koja je odigrala utakmicu manje sada ima ogromnih 18 bodova prednosti. Arjen Robben je u 25. minuti iskoristio ubacivanje Philippa Lahma, utrčao ispred Francka Riberyja i zabio za 1:0. Samo četiri minute kasnije Nizozemac je iz slobodnog udarca asistirao Javiju Martinezu za novi gol. U 44. minuti je nakon prekršaja na Mariju Gomezu crveni karton dobio Sebastian Prödl i kola su za goste definitivno krenula nizbrdo. Na startu drugog poluvremena u igru je ušao naš Mateo Pavlović kojem je to bio debi za Werder, ali neće ga pamtiti po dobrom. Već u 49. minuti mu je pobjegao Gomez i ubacio pred gol gdje je Theodor Gebre Selassie nespretno ugurao loptu u vlastitu mrežu. Samo dvije minute kasnije se i sam Gomez upisao u strijelce nakon dodavanja Riberyja. U 58. minuti je Kevin de Bruyne postigao utješni gol za goste. U samoj završnici su Ribery i Gomez učinili uvjerljivijom pobjedu Bavaraca koji su poklonili lijepi dar trener Heynckesu koji je slavio 1000. utakmicu u Bundesligi, što kao igrač, što kao trener.

http://rutube.ru/embed/6173597 Spomenimo još da Mandžukić uopće nije ulazio u igru, a Pavlović je dobio žuti karton nakon prekršaja na Robbenu. Hannover je s 5:1 ''razbio'' HSV koji je propustio priliku približiti se četvrtoplasiranom Eintrachtu samo na bod. Mame Biram Diouf je u sedmoj minuti doveo Hannover u vodstvo, a samo četiri minute kasnije je s bijele točke izjednačio Rafael van der Vaart. No, sve nakom toga je bilo na strani Hannovera za koji su zabijali Szabolcs Huszti (iz penala), dvaput Didier Ya Konan i na kraju Mohammed Abdellaoue. Milan Badelj je odigrao cijelu utakmicu za HSV, dok Ive Iličevića nije bilo u sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo