BAŠ ČUDNO: / Evo zašto je Ibrahimović nepoželjan u Arsenalu

Image
Foto: AFP, ANDERS WIKLUND

Legendarni nogometaš Arsenala Paul Merson pretvorio se u jednog od najžešćih kritičara dugogodišnjeg menadžera Topnika Arsenea Wengera.

19.3.2016.
17:17
AFP, ANDERS WIKLUND
VOYO logo

Nedavno je izjavio da Wenger mora otići ukoliko ove sezone ne osvoji naslov prvaka u Premier ligi, a ovaj ga je vikend optužio da ne želi u klub dovesti Zlatana Ibrahimovića. Švedskom napadaču na kraju sezone istječe ugovor s PSG-om i često se spominje njegov dolazak u Englesku, ali na izravan upit je li zainteresiran za njega, Wenger nije pokazao veliko oduševljenje. Merson je uvjeren da je francusku stručnjak zbog vlastitih navijača trebao barem pokazati interes za 34-godišnjeg napadača.

Image
JASNA PORUKA KLUPSKE LEGENDE: /

'Wenger mora otići iz Arsenala'

Image
JASNA PORUKA KLUPSKE LEGENDE: /

'Wenger mora otići iz Arsenala'

Nije htio ni Benzemu

"Trebao je igrati igru s navijačima. Kad te pitaju za Ibrahimovića, sve što trebaš reći je 'volio bih ga dovesti, ako želi doći u London, želim ga' i navijači bi bili sretni. Ako na kraju ne dođe, u redu, ali nemoj reći 'nisam siguran'. Ibrahimović je pobjednik. Osvojio je 13 naslova u različitim ligama. Naravno da ga Wenger neće dovesti jer bi Zlatan dovodio u pitanje njegove odluke. Wenger ne želi ljude koji će ga nakon utakmice propitkivati", izravan je bio Merson u komentaru za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetio je nekadašnji Arsenalov napadač i na slučaj iz prošlog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošle godine Karim Benzema nije došao iz Real Madrida, a Wenger je rekao da će Olivier Giroud zabiti više od Benzeme. Ozbiljno?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo