BARTOLEC – NOVA DALIĆEVA SNAGA: / Tek pristigli desni bek A vrste otkrio kako se osjeća nakon što je preko Nordsjeallanda došao do Vatrenih

Image
Foto: PIXSELL

'Nije mi se bilo jednostavno ni javiti na mobitel'

9.10.2018.
8:20
PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bio je prisiljen reagirati i zbog zdravstvenih poteškoća Šime Vrsaljka poziciju desnog beka osvježiti novim licem za akciju Vatrenih u Ligi nacija protiv Engleske, odnosno u prijateljskoj utakmici protiv Jordana. Karlo Bartolec je desni bek danskog Nordsjeallanda, sada i hrvatske izabrane vrste.

Image
DALIĆ POZVAO NOVOG IGRAČA U REPREZENTACIJU: /

Zamjena za Šimu Vrsaljka je Karlo Bartolec

Image
DALIĆ POZVAO NOVOG IGRAČA U REPREZENTACIJU: /

Zamjena za Šimu Vrsaljka je Karlo Bartolec

Prvi mu je to poziv u seniorsku reprezentaciju nakon što je bio član mlađih hrvatskih selekcija (U-19, U-21). Svoje dojmove podijelio je s nogometnim portalom Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunski osjećaj

"Uh, strašno sam sretan i ponosan. Vjerujte, nitko sada nije sretniji od mene", kazao je i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako sam saznao za poziv? U jutarnjim satima me nazvala gospođa Iva Olivari, team menadžerica hrvatske reprezentacije, odmah sam znao o čemu se radi, nije mi se bilo jednostavno ni javiti na mobitel, haha. Osjećaj? Ma osjećam se vrhunski, sretan sam što sam dobio tu priliku, vjerujem da ću ispuniti sva očekivanja izbornika Dalića."

Kaže Bartolec, nekadašnji Lokomotivin nogometaš, da igra u dobroj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da igram dosta dobro, evo u zadnje dvije utakmice sam postigao i dva pogotka. U dobroj sam formi, malo me muči zglob, ali za reprezentaciju sam spreman, tu nema dvojbe. Vjerujem da ću dobiti prigodu nametnuti se izborniku, zaigrati barem u prijateljskom dvoboju protiv Jordana. Želim iskoristiti ovu priliku, poziv koji sam toliko nestrpljivo čekao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez treme

Neka će mu lica biti nova, neke igrače od ranije poznaje.

"Da, poznajem ove mlađe igrače poput Jedvaja, Livakovića i Pjace, s nekima sam igrao u omladinskom pogonu Dinama, a s Pjacom svlačionicu dijelio i u Lokomotivi. Jedva čekam se vidjeti s tim dečkima, priključiti najboljem igraču, ali i najboljoj momčadi svijeta. Trema? Ma, možda će biti malo treme, ali teren je - teren, tu brzo trema nestaje", poručio je Bartolec za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo