BARCU SRUŠILI ONI KOJI SU U PRVOJ UTAKMICI POSTIGLI AUTOGOLOVE: / 'Vjerovali smo u čudo'

Image
Foto: AFP

'Vjerovali smo da možemo napraviti čudesni rezultat, kreirati čudo'

10.4.2018.
23:51
AFP
VOYO logo

Nogometaši Rome senzacionalno su se plasirali u polufinale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Rimu pobijedili Barcelonu s 3-0 (1-0) i nadoknadili zaostatak od 1-4 s prve utakmice na Nou Campu.

ČUDO NEVIĐENO U RIMU: Roma posramila veliku Barcelonu, poništili poraz od 4-1 i epski se plasirali u polufinale

Roma je napravila jednu od najvećih senzacija u povijesti Lige prvaka, gotovo ravnu onoj prošlogodišnjoj kada je Barcelona nadoknadila zaostatak od 0-4 protiv PSG-a. Talijanski sastav je potpuno zasluženo došao do senzacionalnog prolaska među četiri najbolje momčadi jer je Barcelona odigrala najslabiju utakmicu u sezoni, u koju su ušli opušteno jer su smatrali da je sve riješeno već u prvom susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak susreta bio je Edin Džeko koji je zabio prvi gol i zaradio jedanaesterac za drugi, dok su, vrlo znakovito, ostala dva gola za Rimljane dali De Rossi i Manolas, igrači koji su nesretno postigli autogolove u prvoj utakmici. Bilo je to svojevrsno iskupljenje za njih...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unatoč tome što smo u prvoj utakmici izgubili s velikih 4-1, vjerovali smo da možemo napraviti čudesni rezultat, kreirati čudo... Odigrali smo odličnu utakimicu i pokazali da samo jaka momčad. Dočekali smo utakmicu nakon nekoliko slabijih rezultata, ali dali smo sve od sebe i dokazali da nas pred našim navijačima nitko ne može pobijediti. Još od samih skupina bili smo problem za dosta momčadi, a s tim smo nastavili i u nokaut fazi", govorio je grčki reprezentativac Manolas nakon susreta.

RIMLJANI SAMI NISU VJEROVALI ŠTO SE DOGODILO NA OLIMPICU: Pogledajte urnebesni tweet kojim je Roma proslavila pobjedu

Kapetan Rome, slavni Daniele De Rossi, nadovezao se na svog suigrača riječima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smijemo stati na ovome i reći da smo dostigli svoj maksimum, osobno smatram da to nismo dostigli. Znali smo da će biti teško protiv Barce. Još na Nou Campu vidjeli smo da je Barcelona jaka momčad, ali ne tako kao što je bila posljednjih godina. Svaka čast treneru koji je na trenizima uvježbavao novi sustav i usadio nam neke stvari u glavu i na kraju se isplatilo. Ovo je jedan od najsretnijih dana u mom životu. Kada sam vidio navijače prije utkmice da vjeruju u nas, rekao sam svojim suigračima da i mi moramo vjerovati", govorio je kapetan Daniele De Rossi nakon utakmice.

Eusebio Di Francesco, strateg Rome, kazao je kako Roma treba vjerovati u finale Lige prvaka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa zašto ne bi vjerovali? Snaga ove momčadi je u napadačkoj igri, ne obrambenoj. Nadolazeće nedjelje imamo derbi u moramo nastaviti istim tempom. Kako sam preuzeo krivicu na sebe nakon poraza od Barcelone u prvoj utakmici, i bio vrijeđan na društvenim mrežama, možda ću na sebe preuzeti i ovu pobjedu", kazao je trener Rome za Mediaset, prenosi Footbal Italia.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo