NOVI UDARAC / Barcelonu opet zadesili problemi: Torres nakon samo sedam minuta u suzama izašao s travnjaka

Image
Foto: profimedia

Novi je to udarac za katalonski klub budući da se prije njega ranije na treningu ozlijedio također Barcin adut Joao Felix

31.1.2024.
20:09
profimedia
VOYO logo

Novi je udarac zadesio Barcelonu u 20. kolu španjolske LaLige protiv Osasune. Nakon samo sedam minuta Ferran Torres morao je napustiti travnjak.

Torres je zaigrao od prve minute, ali se na travnjaku nije zadržao dugo. U sedmoj je minuti u suzama izašao s terena, a navijači su ga s tribina ovacijama ispratili s travnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi je to udarac za katalonski klub budući da se prije njega ranije na treningu ozlijedio također Barcin adut Joao Felix koji je, prema informacijama iz kluba, istegao ligamente zgloba desne noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teški su ovo udarci za Barcelonu. Prije nekoliko je dana sadašnji trener Barcelone Xavi Hernandez najavio odlazak s klupe prvoligaša, a sada su mu se ozlijedila i dva ključna igrača.

klubu ove sezone i ne ide najbolje iako se na ljestvici nalazi na trećem mjestu. Prvoplasirana je Girona s 55 bodova, dok je odmah iza nje Real Madrid s 54 boda. Barcelona u borbi protiv Osasune lovi zaostatak za njima imajući svega 45 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo