SKANDAL U ŠPANJOLSKOJ / Barceloni prijeti izbacivanje iz lige jer je svake godine plaćala ogromne novce šefu sudaca za 'savjetovanje'

Image
Foto: Profimedia

Javili su se sa Camp Noua i komentirali šokantne optužbe...

15.2.2023.
17:53
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je optužena da je uplaćivala 1,4 milijuna eura tijekom tri sezone šefu sudaca José Maríu Enríquezu Negreiru preko njegove tvrtke DASNIL 95 i to tijekom predsjedničkog mandata Josepa Bartomeua.

Katalonci tvrde da su novci isplaćeni za savjetodavni rad o tome kako se ponašati sa sucima. Negreiro i njegov sin ističu kako Barcelona nikada nije imala povlašteni tretman od sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Cadena SER šef sudaca je u svom svjedočenju tvrdio da je njegov navodni dogovor s Barcelonom bio da on preporuči kako se njihovi igrači trebaju ponašati sa sucima i da je za svakog suca krojio posebna pravila o tome kako se treba ponašati prema njemu.

U najgorem trenutku

Javili su se sa Camp Noua i komentirali šokantne optužbe koje ako se pokažu istinitima bi ih mogle koštati prvoligaškog statusa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Barcelona žali što se ova informacija pojavljuje upravo u najboljem sportskom trenutku sezone. Barcelona će poduzeti pravne mjere protiv svakoga tko narušava imidž Kluba mogućim insinuacijama protivnim ugledu subjekta koje mogu nastati kao posljedica ove informacije', poručili su Katalonci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo da se u četvrtak u Europskoj ligi sastaju Barcelona i Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo