BARCELONA ZA NJEGA DAJE SULUDIH 60 MILIJUNA EURA: / Rakitićevu nasljedniku uzor je Modrić, a stiže iz najgore momčadi Seire A

Image
Foto: Profimedia

Ovaj 20-godišnji veznjak želja je i PSG-a, Juventusa i Real Madrida

23.4.2020.
14:47
Profimedia
VOYO logo

Barcelona se ovoga ljeta svakako planira riješiti Ivana Rakitića. Hrvatski reprezentativac na meti je brojnih europskih velikana poput Juventusa, Intera, Napolija, PSG-a, Sevill, Atletico Madrida, ali katalonski div već planira pronaći mu nasljednika, odnosno, u potrazi su za dodatnim rješenjem u veznom redu.

Na meti im je tako mladi i talentirani dubinski playmaker, Talijan Sandro Tonali. Tonali je igrač Brescije, posljednje momčadi na ljestivici Serie A, ali je već neko vrijeme na glasu kao "novi Pirlo" i od njega se očekuju senzacionalne stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 20-godišnji veznjak želja je i PSG-a, Juventusa i Real Madrida, ali navijač je Milana, no oni ga zbog lošije financijske situacije ne mogu kupiti. Tonali, prema navodima talijanskih medija, vrijedi oko 60 milijuna eura, a Corriere delo Sport tvrdi da je Barcelona spremna s Bresciom napraviti zanimljiv posao.

Image

Sandro Tonali of Brescia during the Serie A match at Stadio Mario Rigamonti, Brescia. Picture date: 21st February 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 500333264, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Ponuda Barce

Naime, planiraju im navodno dati dvojicu mladih igrača iz B momčadi čija se vrijednost procjenjuje na pet i sedam milijuna eura, a uz njih dvojicu spremni su dati i tih traženih 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tonaliju je, inače, uzor Luka Modrić, a ne Pirlo s kim ga uspoređuju često, a kazao je nedavno kako mu se baš nigdje ne žuri s transferom.

"Gattuso mi je bio idol, ali od današnjih igrača me najviše inspirira Luka Modrić. Ne razmišljam o transferu, to me sada ne zanima. Želim završiti sezonu najbolje što mogu i puno toga još dati Bresciji koja je vjerovala u mene", izjavio je Tonali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo