BARCELONA SPREMA OPASNO DOBAR TRANSFER: / Rješavaju se jednog od najskupljih, a stiže im igrač kojeg su sanjali

Image
Foto: Andrew Surma / ddp USA / Profimedia

Planirali su ga nekako eliminirati ovoga ljeta, ali zbog financijske krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, nitko neće dati toliki novac

15.4.2020.
9:41
Andrew Surma / ddp USA / Profimedia
VOYO logo

Barcelona se već neko vrijeme svim silama pokušava riješiti jednog od najskupljih igrača u svojoj momčadi, Brazilca Philippea Coutinha, ali nikako im ne uspjeva jer su ovaj vrijedi 120 milijuna eura. Planirali su ga nekako eliminirati ovoga ljeta, ali zbog financijske krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, nitko neće dati toliki novac.

No, imaju Katalonci ideju, pokušat će s razmjenom. Planiraju ponuditi Chelseaju Coutinha u zamjenu za N'Gola Kantea. Kante je i dalje jedan od najvažnijih igrača Chelseaja, ali Chelsea već neko vrijeme želi dovesti Brazilca, no bio im je preskup, ali sada je situacija drugačija pa razmjena možda i prođe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: John Mallett/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

N'Golo Kante

Mundo Deportivo tvrdi da bi takav scenarij mogao i proći jer Barcelona sanja imati igrača poput Kantea u svojim redovima i spremni su na sve, pa čak i na to da će financijski možda dosta izgubiti jer Kante vrijedi 80 milijuna eura.

No, igrač Kanteova profila, zadnji vezni, razarač s nevjerojatnom trkačkom moći, igrač je kakav im je nužno potreban, dok za Coutinha i onako nema mjesta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo