JE LI FRANCUZIMA ODZVONILO? / Oglasili se iz Barcelone zbog gnjusnog videa i najavili sankcije

Image
Foto: Profimedia

Video je obišao svijet, a doznalo se da je snimljen još tamo 2019. godine

7.7.2021.
17:25
Profimedia
VOYO logo

Daleko od dobrog Europskog prvenstva odigrali su francuski nogometaši. Osmina finala bila je njihov doseg, a ispali su od autsajdera Švicarske.

Usto se na društvenim mrežama ovih dana pojavila i grozna snimka iz hotelske sobe. U glavnoj su ulozi francuski reprezentativci Antoine Griezmann i Ousmane Dembele. Njima su, naime, hotelski majstori došli popraviti televizor u sobu, a oni su im se rugali i sve to snimali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sva ta ružna lica samo da bi mogao igrati PES, nije li te sram? Kakav je ovo jezik?, kaže, između ostalog, Dembele u videu.

Image
SKUPA POGREŠKA /

Zvijezda Barcelone zbog rasističkog ispada ostala bez unosnog ugovora

Image
SKUPA POGREŠKA /

Zvijezda Barcelone zbog rasističkog ispada ostala bez unosnog ugovora

Barcelona se oglasila

Video je obišao svijet, a doznalo se da je snimljen još tamo 2019. godine, a francuski nogometaši su se oglasili i ispričali zbog svog ponašanja. Barcelona je također objavila službenu izjavu te su najavili da će ih kazniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispričavamo se svim obožavateljima kluba koji su se osjećali loše zbog tih postupaka. Čelništvo kluba dat će sve od sebe da se ovakvi događaji ne ponove. Igrači su pokazali žaljenje i ispričali se japanskim obožavateljima, a to je nešto što klub cijeni. Ipak, Barcelona ima pravo provesti disciplinu na način na koji mi smatramo da je prikladno.

Nisu ove najavljene sankcije dobre vijesti za Griezmanna i Dembelea jer su oba igrača dosta kritizirana zbog svojih loših igara čak i bez ovog incidenta. Za Griezmanna se govori da bi uskoro mogao napustiti klub jer se jako loše snašao u Barceloni otkad je došao, a stigao je u jednom od rekordnih transfera u povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo