VEĆ SU IZGUBILI MESSIJA / Barcelona prodala svog najtalentiranijeg mladog igrača. Nećete vjerovati gdje nastavlja karijeru i koliko su zaradili

Image

Barcelona se nadala da će na njemu zaraditi puno više novca

30.8.2021.
18:09
VOYO logo

Nakon višetjednog natezanja oko ostanka i produljenja ugovora, Barcelona je odlučila prodati svog vjerojatno najtalentiranijeg mladog igrača Ilaixa Moribu. Barcelona se već neko vrijeme nateže s Moribom oko produljenja ugovora, a nedavno su ga prebacili u B momčad i stavili ga na transfer-listu te mu zaprijetili da neće igrati niti jednu utakmicu ako ne produlji, a ovaj je svejedno odbio takav ultimatum.

Na koncu je Barcelona bila prisiljena prodati Moribu i Sky Sports tvrdi da će 18-godišnjak karijeru nastaviti u Leipzigu, a platit će ga svega 20 milijuna eura. Mladi Moriba prema Transfermarktu vrijedi 25 milijuna eura i Barcelona se nadala da će na njemu zaraditi puno više novca, ali kako mu ugovor istječe sljedećeg ljeta morali su ga prodati ispod cijene kako bi bilo što zaradili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sky tvrdi da će Moriba potpisati u utorak i to na pet godina, a svakako se može ustvrditi kako je ovo još jedan veliki propust i gubitak za Barcelonu i to u istom prijelaznom roku u kojem su izgubili Lionela Messija svog najvećeg igrača svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo