Kakva blamaža: Barcelona 'pregazila' Splićane!

Kakav debakl! MNK Split dugo će pamtiti 10. listopad 2012. godine. Izgubili su od Barcelone s 18:0! I to u natjecanju po skupinama futsalske 'Lige prvaka' - Futsal Cupa.

10.10.2012.
22:16
VOYO logo

Da nije samo Dinamo negativni rekorder u Ligi prvaka pobrinula se i momčad MNK Split. Oni su teško nastradali u 1. kolu Elitne grupe Futsal kupa, izgubili su 18:0 od Barcelone.

U njihovu obranu možemo reći da im je suparnik bio najbolja futsal momčad u Europi i branitelj naslova, ali primiti 18 gola u 40 minuta igre na ovako visokoj razini natjecanja, definitivno je porazan rezultat za našeg prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već do poluvremena je bilo 11:0, a u nastavku su Katalonci zabili 'samo' sedam golova. Igrači Barcelone su uspjeli zabiti dva gola samo u razmaku od pet sekundi (!), što je sigurno jedan od rekorda ovog sporta.

Dovoljno je i pogledati broj šuteva u okvir gola 36:2. U strijelce su se upisali svi igrači Barcelone iz zapisnika, osim vratara. Najviše je zabio Brazilac Igor - četiri gola, dok je tri zabio Sergio Lozano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mukama Splićana tu nije kraj, natjecanje u Litiji (Slovenija) još nije gotovo. Očekuju ih još dvije utakmice, protiv domaćina i Araza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo