ZAR BAŠ ONI? / Barcelona opet mijenja trenera? Xaviju otkaz visi nad glavom, a naslijedit će ga jedan od dvojice omraženih stručnjaka

Image
Foto: Profimedia

Katalonci nisu baš najuvjerljiviji i nedavno su uvjerljivo poraženi u El Clasicu i više nisu vodeći na tablici

28.10.2022.
15:17
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je Barcelona drugu sezonu za redom ispala iz grupne faze Lige prvaka, treneru Katalonaca Xaviju Hernandezu prijeti smjena, bez obzira na to što nije u klubu biti godinu dana i što je plan bio da bude tu minimalno tri godine.

Španjolski mediji već uvelike pišu o tome, ako i o tome tko bi ga trebao naslijediti. Xavi je potrošio 160 milijuna eura na ljetna pojačanja, iako je klub u dugovima do grla, a čak niti novim jakim imenima, Katalonci nisu baš najuvjerljiviji i nedavno su uvjerljivo poraženi u El Clasicu i više nisu vodeći na tablici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

U igri dvojica trenera

Upravo zbog toga mediji nagađaju kako bi Xavi mogao dobiti otkaz i kako bi ga naslijediti mogao Luis Enrique, aktualni izbornik Španjolske i bivši trener Barcelone. Enrique je Barcelonu vodio od 2014. do 2017. godine i ima s njima devet osvojenih trofeja, ali je klub napustio zbog loših rezultata i igre i bio je dosta omražen među navijačima. Enrique sigurno neće konkurirati za ovaj posao dok ne završi SP i dok se ne vidi kako će tamo proći Španjolska.

Osim njega u igri je još, navodno, i Thomas Tuchel. Nijemac je potjeran iz Chelseaja nakon katastrofalnog otvaranja sezone i trenutno nema kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo