POGLEDAJTE GOLOVE: / BARCELONA NA TURBO POGON! Uništili ih u 40 minuta

Nogometaši Getafea ružno su prošli na izletu u Barceloni. Barcelona je u 34. kolu španjolskog prvenstva ih deklasirala rezultatom 6:0. I još su gosti dobro i prošli.

28.4.2015.
20:58
VOYO logo

Barcelona će tako, barem nakratko, Realu pobjeći na pet bodova prednosti i dodatno razveseliti svoje navijače. U prvih 45 minuta protiv bivšeg Sammirovog kluba su potpuno dominirali. Čak 36 opasnih napada su izveli za jedno poluvrijeme, pucali 13 puta na gol gostiju, a u pet navrata lopta je završila u mreži Guaitae.

Goljadu je otvorio Lionel Messi iz kaznenog udarca u 9. minuti, a na novi gol se čekalo do 25. minute. Messi je bio asistent Suarezu. I tada se otvorilo. Tri minute kasnije, Urugvajac je bio dodavač, a Neymar strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2obsew

I tako je krenulo u krug, Neymar je uposlio Xavija za gol u 30. minuti, da bi Barcin veteran iz veznog reda u 40. bio asistent za peti gol Barce. Zabio ga je - Luis Suarez. MSN trio (Messi, Suarez, Neymar) je tako prešao čarobnu granicu od 100 golova ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došli su do 102. gola, kada je Messi u 47. minuti nastavio muke po Getafeu i što još treba reći o utakmici u kojoj su Katalonci imali nevjerojatnih 76% lopte u svojem posjedu. Ivan Rakitić je sve to odgledao s klupe, vezni red Barce tvorili su Xavi, Busquets i Rafinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo