BRAZILSKO ČUDO OD DJETETA / Barcelona Lewandowskom našla nasljednika: Ima 18 godina, trpa kao lud, a platit će ga pravo bogatstvo

Image
Foto: profimedia.hr

Španjolski mediji tvrde kako su se klubovi već dogovorili te da je uglavljena basnoslovna odšteta za 18-godišnje brazilsko čudo od djeteta

7.3.2023.
21:43
profimedia.hr
VOYO logo

Robert Lewandowski (34) napadač je koji je obilježio posljednje desetljeće svjetskog nogometa no polako ga nagrizaju godine, a Barcelona je već aktivna u potrazi za nasljednikom veličanstvenog Poljaka.

I navodno su ga već i našli. Španjolski novinar Toni Juanmarti tvrdi kako je 18-godišnji Vitor Roque iz Athletico Paraneaensea novi pik katalonskog giganta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor sugerira kako su pregovori oko brazilskog čuda od djeteta već daleko otišla te da je dogovorena odšteta od golemih 40 milijuna eura.

Vitor Roque je tijekom posljednjih godinu dana igrački eksplodirao te se našao na radaru mnogih velikih klubova. Prošlog travnja ga je Athletico kupio od Cruzeira za gotovo pet milijuna eura, ali u međuvremenu je njegova cijena višestruko narasla u prvom redu zbog sjajnih predstava za mladu reprezentaciju Brazila s kojom je osvojio kontinentalno prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo